Abordare integrată pentru comunitățile marginalizate rome

 Activitatea 9 - Informare și publicitate

 

 

   Subactivitatea 9.1 Conferinta de lansare/finalizare a proiectului

           Activitatea a fost coordonata de catre expertul informare-publicitate. Conferinta de lansare a proiectului a avut loc in data de 20.09.2017, la Caminul Cultural din Comuna Caraula. La acest eveniment au participat 100 de persoane. In cadrul conferintei de lansare au fost distribuite materiale publicitare si informative (ghiduri informative, brosuri, pliante, afise, mape, pixuri, blocnotes). La locatia de desfasurare a evenimentului au expuse bannere informative si roll-up-uri cu imaginea proiectului.

Rezultate/ realizări:

  • Invitatie Conferinta lansare;
  • Lista prezenta Conferinta lansare;
  • Fotografii Conferinta lansare.

    Subactivitatea 9.2 Informare, publicitate si diseminare rezultate proiect

           În perioada 21.08.2017-05.02.2018 a fost realizata publicitatea proiectului prin: actualizarea web-site-ului proiectului cu informatii relevante, distribuirea de materiale de informare, afisarea unor afise la sediile celor 3 parteneri, elaborarea si difuzarea unui comunicat de presa privind demararea proiectului, elaborarea unei pagini de Facebook a proiectului „Abordare integrată pentru comunitățile marginalizate rome”, User Facebook „Caraula Dolj”

Rezultate/ realizări:

  • Invitatie Conferinta lansare;
  • Lista prezenta Conferinta lansare,
  • Fotografii Conferinta lansare;
  • Comunicat de presa lansare proiect;
  • Pagină social media creată (Facebook)
Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020 Axa prioritară 4: „Incluziunea socială și combaterea sărăciei” Obiectivul tematic 9: Promovarea incluziunii sociale, combaterea sărăciei și a oricărei forme de discriminare Titlul proiectului: „Abordare integrată pentru comunitățile marginalizate rome” ID proiect: POCU/18/4/1/102470 Beneficiar: Comuna Caraula, Județul Dolj Conţinutul acestor materiale aferente site-ului nu reprezintă obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României. Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, vizitati www.fonduri-ue.ro

Please publish modules in offcanvas position.