Abordare integrată pentru comunitățile marginalizate rome

Parteneri

Lider: Comuna Caraula

Comuna Caraula este o localitate așezată la interferența dintre șes și deal, în extremitatea de nord a Câmpiei Române din Podișul Getic, la limita dintre Câmpia Înaltă a Bălăciței și Câmpia joasă a Băileștiului, formată din trei terase superioare ale Dunării - terasa Flămânda și terasa Perișoru, între medianele 23°-24° longitudine răsăriteană și deasupra paralelei 44° latitudine nordică. Se află la o distanță de 50 km de Craiova, 50 km de Calafat, 20 km de Cetate și 45 km de Băilești, toate drumuri asfaltate.
Despre existența comunei Caraula se știe că ar exista încă din anii 1620, iar după alții chiar și mai demult, de pe la anii 1400. 

 

Partener 1: Școala Gimnazială Caraula

 

Partener 2: 4C RURAL STRATEGIC

4C RURAL STRATEGIC are ca obiective dezv.si derularea de proiecte si programe in scopul promovarii dezvoltarii economiei sociale, a educatiei pe tot parcursul vietii, a invatamantului superior non-universitar, a masurilor active de ocupare, a egalitatii de sanse, a imbatranirii active, a TIC si a dezvoltarii durabile, precum si in alte domenii de interes.

 

 

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020 Axa prioritară 4: „Incluziunea socială și combaterea sărăciei” Obiectivul tematic 9: Promovarea incluziunii sociale, combaterea sărăciei și a oricărei forme de discriminare Titlul proiectului: „Abordare integrată pentru comunitățile marginalizate rome” ID proiect: POCU/18/4/1/102470 Beneficiar: Comuna Caraula, Județul Dolj Conţinutul acestor materiale aferente site-ului nu reprezintă obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României. Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, vizitati www.fonduri-ue.ro

Please publish modules in offcanvas position.